Annorlunda saker att göra som katt

Det är mycket människor inte märker som katter gör, det kan jag lugnt säga när du kommer hem till mig och det är väldigt något som inte riktigt går inom stereotypen. Jag ska berätta allt jag vet och vad jag brukar göra när människan inte ser, de kan bli så där knasigt arga om de ser mig. Oups. 

tom and jerry

Jag tror det pågår i alla hem, katter har sina saker för sig det kan jag lova och det har jag också. Det är mycket lite som människan vet om katters liv och ibland när Tom & Jerry går på TV skrattar människor åt att katter beter sig som människor i olika delar av vardagen. Det förstår jag mig inte på, det stämmer ju däremot kanske inte alla busiga saker som de två idioterna har på gång. Däremot finns det en del av som jag känner igen mig i. Det ska jag berätta för er nu!

Något som jag göra ofta och som man ser i tv-serien med Tom och hans musvän Jerry. Jag läser tidningen för vilken katt vill inte vara med och hålla sig uppdaterad på vad som händer i världen. Vi lever här också och det som är min favoritdel i tidningen är inte om mina vänner i Ronneby utan utrikes nyheterna. Mina ägare pratar mycket om Sverige, vilket göra att jag kan ganska mycket om det, dem är verkligen engagerade i vad som sker i politiken här. Att läsa om utlandet får mig verkligen att fundera på hur andra katter har det i andra klimat, länder och om de har mycket trädgård att busa runt i.

computer cat

Första gången jag spelade spel var det en konstig upplevelse. Lillgrabben i huset glömmer alltid stänga av datorn med blått ljus och en gång glömde de bort att jag var inomhus, annars sover jag alltid utomhus. Jag hade hört om Chrome, lillgrabben och matte hade haft ett gräl om det när de nämnde ordet hela tiden. Fruktansvärt gräl. Så när ingen såg hoppade jag upp, tryckte mig in på Chrome och där kom det fram. Den första sajten var så rörigt så då gick jag in på denna sidan http://casino55.se/. Där fanns massor av spel och där fann jag det, katt-spelet. Kitty Cats var det perfekta spelet och den kvällen spann jag ordentligt ska ni veta.

Jag kan också lova att jag hjälper till här hemma, det är inte bara människornas hem utan mitt också och jag försöker hjälpa till så gott jag kan. Eftersom jag har hört tillsägningar av husse till den tjejen att det är viktigt att man tar undan sina använda mat- och vattenskålar, så tänkte jag att jag skulle hjälpa till. Det tycker jag är viktigt. Jag valde att hoppa upp till diskmaskinen och slicka rent mina tallrikar, inte för att det var supergott utan också för att det skulle bli rent till mina ägare. De första gångerna fick jag höra mycket oväsen, jag tror jag diskade fel och nu göra jag det bara när ingen ser. Det är så skrämmande när de kommer vrålande mot mig, ni skulle bara kunna tänka er.

Det är bara ett par exempel på vad jag brukar göra, det finns massor av annat men det skulle husse och matte bli tokiga på om jag berättade. Vissa saker är bra att hålla i hemlighet, tror ni inte det?